Brands

Anonymous Copenhagen

Anonymous Copenhagen er et unikt fodtøjsmærke i et klassisk skandinavisk anonymt design, men alligevel med en twist af glæde og kendetegnende for komfort, varig kvalitet og stærkt traditionelt håndværk.

Designet i Danmark

Ægte kærlighed til håndværket

Anonymous Copenhagens kollektioner er designet i Danmark og produktionen foregår på små familiedrevne portugisiske og spanske fabrikker, som nærer ægte kærlighed til håndværket for at sikre stort fokus på enhver detalje.
De er kendt for deres produkter, som har smukke silhuetter, moderne farver og skarpe snitlinjer i tråd med skandinavisk æstetik. Hvert par er udformet med omhu fra fantastiske materialer efter traditionelle metoder og strenge kriterier.
Anonymous Copenhagen har en filosofi om at skabe produkter under bæredygtig praksis og tilbyder fodtøj af høj kvalitet med originale pasformer og unikke designs.

Hos Rikkes Butik føres enkelte udvalgte designs og farver afstemt efter sæsonen.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X