Brands

Beck Söndergaard

Beck Söndergaard blev grundlagt i 2003 med en passioneret tro på at kvinder altid bør klæde sig på med et personligt anstrøg. Brandet har en legesyg og uhøjtidelig tilgang til farver og materialer, samtidig med at det er tro mod sine skandinaviske rødder.

Beck Söndergaard
Design der overrasker

Prikken over i'et

Beck Söndergaard skaber designs, som overrasker og som altid sætter prikken over i’et uanset begivenheden. De er anerkendt for sine farver, kontraster og unikke prints som kan give et personligt præg i enhver garderobe.

Hos Rikkes Butik findes et mindre udvalg af deres farverige og kontrastfulde strømper, som kan indgå i enhver garderobe, da udvalget er afstemt efter sæsonens farver. Disse kan altid styles med andre af butikkens produkter såsom sneakers, sandaler, bukser og kjoler.

Derudover kan du finde Beck Söndergaards ensfarvede tørklæde, som er en af deres bestsellers. Tørklædet består af 90% modal og 10% uld og findes i et udvalg af farver afstemt efter sæsonen.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X