Rikkes Butik

Brands

De produkter du finder i Rikkes Butik, er nøje velvalgt og spænder mellem basis og unika produkter. Produkterne er udvalgt efter, de kan kombineres på kryds og tværs i sortimentet, men også nemt tilføres til din private garderobe.

Anynomous Copenhagen

Anonymous Copenhagen er et unikt fodtøjsmærke i et klassisk skandinavisk anonymt design.

Læs mere

Beck Söndergaard

Beck Söndergaard har en passioneret tro på at kvinder altid bør klæde sig på med et personligt anstrøg.

Læs mere

By Stær

By Stær er enkelt og stilrent i et bevidst nedtonet look, men alligevel med kant. De står for et klassisk og cool udtryk.

Læs mere

Hampen Keramik

Når hvert produkt skabes omhyggeligt fra bunden, bliver der ikke så mange af hver. Ensartet, men forskellig.

Læs mere

Houm / Frau

Houm holder til i et orangeri i en baghave i Herning. Her tilbydes interiør, design og vintage til boligen og haven.

Læs mere

Kaffe

KAFFEs kollektion består af tidløse klassikere med smukke feminine detaljer og skønne materialer.

Læs mere

Love & Divine

Love & Divine, grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Med skandinavisk touch – men feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.

Læs mere

Norr

Lanceret i 2017 og er i dag repræsenteret i mere end 200 detailhandlere over hele verden. Feminin tilgang til deres designs og mestrer at skabe stærke moderne ready-to-wear kollektioner med sans for detaljer.

Læs mere

RELOVE and roses

RELOVE and roses er et bæredygtigt univers, der både genskaber og forvandler indiske sarier og andre vintage-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj og accessories i respekt for materialerne og dets historie.

Læs mere

Sike-Design

Sika-Design er en af Skandinaviens ældste producenter indenfor rattan og kurvemøbler til både indendørs og udendørs brug. Derudover forhandler de også et bredt sortiment af interiør produkter.

Læs mere

Spring Copenhagen

Skaber enkel, tidløs og funktionel interiørdesign. Deres unikke portefølje af tilbehør og belysning spænder over design fra 1930’erne til i dag.

Læs mere

Thorup Smykker

De to søstre bag det nye danske smykkebrand, drages af smukke og finurlige ting, som kun naturen har fantasi til at skabe.

Læs mere

Tim & Simonsen

Deres kollektion af sko blev én af grundstenene virksomheden. Producerer i dag sandaler, sneakers, sko og støvler fra både Spanien, Italien og Bulgarien.

Læs mere

Maiami

Maiami står for en moderne æstetik, der er afgørende for mærket. Har utraditionelle farver og kombination. Personligheden af hvert produkt afspejler en luksus, der er forankret i det håndlavede. Maiami er resultatet af Maike Dietrichs lidenskab for design og håndværk til strikning.

Læs mere
Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X