Brands

Hampen Keramik

Når hvert produkt skabes omhyggeligt fra bunden, bliver der ikke så mange af hver. Det er den unikke oplevelse af et produkt, der er håndlavet helt fra bunden, hvor der er kræset om detaljen og hver eneste er enestående: Ensartet, men forskellig. Lige som dig og mig og alle andre.

Hampen keramik
Peter Fishers værker

Fra webdesign til keramiker

Peter Fisher er født og opvokset i Nørre Snede og startede Hampen Keramik tilbage i 2017.
Han er uddannet keramiker og industriel designer på Designskolen Kolding. Som færdig designer arbejdede han med at lave bestik og køkkenting i en periode. En dag hvor han pludselig stod uden arbejde og skulle tænke ud af boksen. Valget faldt på webdesigns som på det tidspunkt var meget in. Dette blev hans erhverv i en årrække, men han måtte erkende, at han som udbrændt IT-mand på et tidspunkt skulle lave noget andet. Så fandt han tilbage til sine rødder som keramiker.
Han siger selv, sin keramik er eksklusiv og enestående og at det ligger implicit i produktionsformen.

Hos Rikkes Butik kan du finde et lille udvalg af Peter Fishers værker, som er personligt udvalgt på hans værksted i Hampen.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X