Brands

Houm / Frau

Houm holder til i et orangeri i en baghave i Herning. Her tilbydes interiør, design og vintage til boligen og haven.

Houm og Frau
Unikke og smukke glas

Unikke mundblæste glas

Hos Rikkes Butik finder du udvalgte produkter fra Houm, blandt andet deres Unika glas og nye tøjbrand ”frau”.

Så kom ind i Rikkes Butik, hvis du er på jagt efter glas i bestemte farver og størrelser eller har lyst til at se, røre og mærke deres nye tøjkollektion.

Houms Unika glas kollektion består af smukke, mundblæste glas, som du kan bruge med lys (stearinlys, fyrfadslys og LED-lys), som planteskjuler eller som en smuk vase. Glassene er skabt af genanvendt glas og fås i masser af forskellige farver og størrelser. De smukke glas fremstilles på glasværksteder rundt i Europa.

Fremstillingsmetoden skaber et spændende glas med struktur, ujævnheder og farvespil. Ikke to glas er ens – og størrelser, tykkelser og farver varierer fra glas til glas.

Frau er et lækkert, nyt brand og designet i Danmark. Kollektionen er inspireret af det enkle, stilrene, nordiske look – med en række cool, oversize silhuetter i tidløst design.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X