Brands

KAFFE

KAFFE giver den naturlige feminine kvinde en moderne skandinavisk stil. Deres kollektion består af tidløse klassikere med smukke feminine detaljer. Skønne materialer, gode pasformer og alsidige stilarter giver et stilfuldt og raffineret look.

KAFFE tøj
Kvalitet og raffineret look

Tidsløse detaljer

Med KAFFEs 25 års erfaring skaber de fortsat tidløse kollektioner med smukke, feminine detaljer. Deres lækre tekstiler, pasformer og alsidige styles byder på et enkelt og raffineret look.

Hos Rikkes Butik føres altid et stort udvalg af deres basiskollektion som blandt andet består af bukser, habitjakker, skjorter og kjoler i rette sæson. Der føres flere farver og størrelser på lager og der kan skaffes flere farver og størrelser.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X