Brands

Love & Divine

Love & Divine blev grundlagt i 2016 og udspringer fra et ønske om at designe feminine og stilede styles til kvinder. Naturligvis stadig med det skandinaviske touch - men mere feminint; enkle detaljer i lækre kvaliteter.

Love and divine
Mix and match

Feminin og enkelt

Love & Divines mission er meget enkel: De ønsker, at deres styles bliver mixet og matchet, så de passer præcis til dit humør og anledning - på den måde kan du fylde din garderobe med små darlings uden at sprænge budgettet. Love and Divines tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt og arbejder derfor ikke med standard kollektioner.

Hos Rikkes butik forhandler jeg kjoler, skjorter, strik og bukser. Der kommer løbende flere nye varer. Kom ind i butikken og lad dig inspirere.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X