Brands

Maiami

Maiami er det moderne islæt af et traditionelt håndværk. Alle deres produkter er håndstrikkede og er en repræsentation af den tid og pleje, de investerer i at skabe og levere det smukkeste produkt.

Maiami
Dyrevelfærd i fokus

Håndlavet luksus

Garnet kommer fra gårde, hvor dyrenes velfærd er i hovedfokus. De kvinder som håndstrikker produkterne, er kvinder hvor det handler om ønsket om at styrke deres position i lokalsamfundet. F.eks. alenemødre, pensionister eller kriseramte kvinder. Deres løn og arbejdsforhold er varetaget af Maiami som sætter kvindernes forhold og firmaets egne etiske værdier ekstremt højt.

Maiami står for en moderne æstetik, der er afgørende for mærket. Har utraditionelle farver og kombination. Personligheden af hvert produkt afspejler en luksus, der er forankret i det håndlavede. Maiami er resultatet af Maike Dietrichs lidenskab for design og håndværk til strikning.

Lige siden mærkets grundlæggelse i 2004 er overskuddet geninvesteret i dets organiske vækst. Deres produkter sælges over hele verden i eksklusive butikker, konceptbutikker og online butikker.

Selve kernen i deres forretningsmodel er det traditionelle håndværk, håndstrikning. Uden tvivl den mest bæredygtige produktionsmetode, der er mulig. Ikke desto mindre er de forpligtet til yderligere at reducere deres indvirkning på miljøet.

Maiami står for fineste kvalitet og langvarige materialer. De er forpligtet til at bruge ressourcer ansvarligt og undgå at spilde dem hvor det er muligt. Deres mål er at maksimere livscyklussen for deres produkter og den ultimative form for ansvarligt forbrug.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X