Om os

Rikkes Butik

Det er Rikke Breinbjerg, som står bag Rikkes Butik, der ligger i hjertet af Nørre-Snede. Jeg er 47 år, har en stor passion for mode og igennem min erhvervserfaring været omkring kundeservice, salg, kommunikation og design.

Missionen med butikken er at tilbyde tøj, accessories og interiør til kvinden
som ønsker at skabe et personligt look på tværs af brands, med tøj og interiør i flere prisklasser.

De produkter du finder i butikken, er derfor nøje velvalgt og spænder mellem basis og unika produkter. Produkterne er udvalgt efter, de kan kombineres på kryds og tværs i sortimentet, men også nemt tilføres til din private garderobe.

I Rikkes Butik gives der altid en ærlig og personlig betjening. Det er vigtigt for mig, at der altid tages udgangspunkt i den enkeltes kropstype, smag og velvære.

Kig forbi Rikkes Butik, hvor du kan se, røre og prøve produkterne samt få en god oplevelse og ikke mindst mærke stemningen og atmosfæren.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X