I henhold til købeloven ydes der 2 års reklamationsret på varer købt hos www.rikkesbutik.dk

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 14 dage efter fejlen er opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os på mail til reklamation@rikkesbutik.dk
Skriv reklamation i emnefeltet og giv en detaljeret beskrivelse af manglen på varen, samt vedhæft gerne flere billeder af manglen. Vi vil herefter hurtigst muligt vurdere sagen. Du skal dog forvente at der kan gå op til 14 dage inden vi vender tilbage med svar, da varen skal sendes retur til viderebehandling hos leverandøren.
OBS!! Vær opmærksom på, at du altid skal kontakte os INDEN din reklamation evt. skal sendes retur.

Efter aftale sendes varen retur til:
Rikkes Butik
Kildebakken 30
8766 Nørre Snede
Danmark

Returpakker SKAL sendes med omdeling
Du vælger selv hvilket fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare.
Vi anbefaler blot, at du sender din returpakke med Track and Trace, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken, da det så vil være mulighed for at spore denne.
Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.
Du kan benytte linket her på siden til at lave returlabel med GLS og betale direkte til Shipmondo - Link her til "Returportal"

Returnering i fysisk butik
Reklamationer kan også altid afleveres i vores fysiske butik, Rosengade 2A, 8766 Nørre Snede.
Husk at medbringe din faktura/kvittering samt tjekke åbningstiderne.