14 dages fortrydelsesret
Hos Rikkes Butik ydes 14 dages fortrydelsesret, gældende fra modtagelsesdatoen. Gælder både for webshop og den fysiske butik.

Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage eller en tilgodeseddel. Husk at vedlægge kopi af fakturaen eller anden dokumentation for dit køb. Returnering som følge af fortrydelsesret sker på købers egen regning. Vi har dog gjort det nemt for dig, da du har mulighed for at udskrive et returlabel direkte her fra shoppen. Du betaler direkte til Shipmondo. Linket findes nederst på siden under "Returportal"

Du har pligt til at returnerer varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. Husk at vedlægge faktura ved returnering.

Returpakker skal sendes med omdeling
Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare.
Dog modtager vi IKKE returpakker sendt med DAO, da de kun bliver leveret i pakkeshop, som vi ikke har mulighed for at hente. Vi anbefaler, at bruge Postnord eller GLS, hvor du vælger: med omdeling.
Vi anbefaler, at du sender din returpakke med Track and Trace, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken, da der så vil være mulighed for at spore pakken.
Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

BEMÆRK, at skotøjsæsker IKKE må bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind ved returnering. Varerne skal returneres med originale mærker m.m. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

Rikkes Butik
Kildebakken 30
8766 Nørre Snede
Denmark

Returnering i fysisk butik
En vare købt på webshoppen, kan også returneres i vores fysiske butik, Rosengade 2A, 8766 Nørre Snede. Husk at medbringe din faktura og ikke mindst tjekke åbningstider, da der ikke er åbent hver dag.
HUSK at dette også skal gøres inden for 14 dage.

Tilbagebetaling
Når vi modtager returvaren, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som du betalte med ved købet. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen, vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne. Du kan derfor forvente at modtage tilbagebetalingen indenfor 2-4 dage fra modtagelsen af din returpakke.

BEMÆRK, at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
- Du reelt har taget varen i brug.
- Hvis mærkat/label er aftaget helt eller delvist, eller hvis den mangler.
- Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer.

Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdig, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde de fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, her tænkes specielt på sko- og smykkeæsker, så vi kan genbruge den - hvis ikke, kan der fremkomme værdiforringelse af varen.

Spørgsmål vedr. returnering
Hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til vores kundeservice, på mail info@rikkesbutik.dk eller ved at ringe på +45 40 92 77 03 (Mandag - Fredag 10.00 -12.00)