Brands

RELOVE and roses

RELOVE and roses er et bæredygtigt univers, der både genskaber og forvandler indiske sarier og andre vintage-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj og accessories i respekt for materialerne og dets historie.

RELOVE and roses
REuse, REmake and RElove.

Et bæredygtigt univers

Mia Staunsager er kvinden bag RELOVE and roses. Hun er uddannet designer og har mange års erfaring inden for design, mode og håndarbejde – og med masser af kærlighed til faget. RELOVE and roses bygger på tanken om REuse, REmake og RElove.

Hos Rikkes Butik forhandler jeg unikke styles, som ikke fås i andre butikker og de er nøje udvalgt i RELOVE and roses showroom i Århus. Fælles for styles er, at de er one-size, men deres fantastiske snit gør, at de passer til de mange forskellige kropstyper.

Kom ind i butikken og oplev vores unikke udvalg af både lang/kort kimono, nederdele, kjoler, skjorter, skjortekjole, hårbånd, scrunchies, toilettasker, kosmetikpunge, tasker, pudebetræk, tablet og PC-covers.

RELOVE and Roses produkterne skal ses, mærkes og opleves.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X