Brands

Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har rødder i den skandinaviske designtradition og de skaber enkle, tidløse og funktionelle interiørdesigns. Deres unikke portefølje af tilbehør og belysning spænder over design fra 1930'erne til i dag, udformet af berømte, glemte, ukendte og kommende designere.

Spring Copenhagen
Dansk DNA

Design der ældes med nåde

Spring Copenhagens navn refererer til sæsonen, hvor alt vokser, men faktisk også til følelser af foryngelse, fornyelse og fejringen af ideer, der kommer til live. Store historier, god kvalitet og håndværk er DNA for Spring Copenhagen, og de skaber designs, der ældes med nåde og kan holde i kommende generationer.

Hos Rikkes Butik finder du et mindre udvalg af deres skønne træfigurer, som har deres egen personlighed og designet af forskellige designere.
Derudover finder du også træ lysestager samt deres Spring Snowball som er et genopladeligt hyggelys – og fungerer både indenfor og udenfor.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X