Brands

Thorup Smykker

De to søstre bag det nye danske smykkebrand, Thorup Smykker drages af smukke og finurlige ting, som kun naturen har fantasi til at skabe, og disse har i høj grad inspireret dem i deres design. Der er lagt en masse tanker og arbejde bag hvert enkelt smykke, hver enkelt perle og fatning.

Thorup smykker
Nyt dansk smykkebrand

Naturens eget design

Søstrene bag Thorup Smykker hedder Pernille og Nicoline Thorup. De er kreative, nyskabende og eventyrlystne, hvilket har drevet dem til at starte det nye eventyr op. De er bosat i Hjørring, og har altid været fascineret af Vendsyssels unikke og enestående natur.

Søstrene designer, producerer og udvælger nøje smykkerne, og størstedelen er håndlavede. Deres materialevalg bærer præg af kvalitet, idet smykkerne primært er produceret i ædelmetal og størstedelen af smykkerne er lavet i 18 karat guldbelagt- eller sort rhodineret sterling sølv.
Deres kollektionen indeholder naturlige ferskvandsperler, hvor ikke to er ens, og det er perlernes naturlige fremstilling og dermed også naturens eget design, som skaber en personlighed til hvert enkelt smykke.

Hos Rikkes Butik føres et bredt udvalg af deres kollektion. Deres smukke smykker giver personlighed og et unikt twist til din personlige stil.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X