Brands

Tim & Simonsen

Tim & Simonsen ligger vægt på egne designs samt gode og holdbare produkter. Deres kollektion af sko blev én af grundstenene virksomheden, og de producerer i dag sandaler, sneakers, sko og støvler fra både Spanien, Italien og Bulgarien.

Tim og Simonsen
Komfort og kvalitet

Microfiber og memory skum

Tim & Simonsen blev grundlagt i Vejle i 2012 af Annette Timmermann og Annette Simonsen. Deres kollektion spænder meget bredt fra sko til accessories og tøj.

Kollektionen af tasker, punge og bælter er designet og produceret i Indien med en skarp kvalitetskontrol, der sikrer at alle Europæiske standarder overholdes. I 2015 fik de øjnene op for de mange fordele ved mikrofiber. Dette har siden udviklet sig til en yderst lækker og komfortable basis kollektion i 30 forskellige farver og spænder fra forskellige toppe og trusser til leggings og underkjoler. Alt er produceret i EU og Öko-tex certificeret.

Tim & Simonsen arbejder med hjertet for at kunne levere det bedste og mest komfortable fodtøj til deres kunder. Sandalerne er produceret i læder og med memory skum som ved brug formes lige præcis efter DIN fod. Dette gør at de er vanvittig bløde og yderst komfortable at have på.

Hos Rikkes Butik forhandler jeg flere modeller af både sneakers, sandaler og bælter samt deres microfiber kollektion.

Coronavirus/covid-19
Hos Rikkes Butik udviser vi som resten af Danmark samfundssind. Vi skal passe på hinanden og vores kære. Derfor er det vigtigt at man spritter sine hænder af inden man går ind i butikken og holder afstand. Indtil videre er det tilladt at være max. 3 kunder i butikken af gangen. Ønsker du en aftale om at komme i butikken UDEN andre kunder, er dette også muligt. Kontakt mig da direkte på mail for at aftale et tidspunkt.
X